Visitor number

Negative songs


Monday, June 14, 2010

Negativen Jonne Aaron vieraili Radio 957:n iltapäivässä - 14.06.2010Radio 957:n tämän viikon VIP-vieras on Negativen laulaja-lauluntekijä Jonne Aaron. Negativen viides studioalbumi Neon julkaistiin kesäkuun alussa.

Keskustelimme Jonnen kanssa muun muassa uudesta levystä, Negativen suosiosta ulkomailla ja naisfanien aiheuttamista häiriötekijöistä.

Sunday, June 13, 2010

PROMO 2010

PROMO 2010

Jonne at Novarock - 12.06.2010

Negativen Jonne Aaron: Olen kontrollifriikkiNegative-yhtyeen solisti Jonne Aaron kertoo Huomenta Suomen haastattelussa ryhtyvänsä joka kerta kiertueelta kotiin tultuaan siivoushommiin.

– Ensimmäisenä nukun kaksi päivää, sen jälkeen tartun imuriin ja täytän astianpesukoneen. Olen neitsyt luonteeltani, ja siinä on sellaista kontrollifriikkeysjuttua. Haluan, että kiertuebussissa on hallittu kaaos, mutta kotona kaiken pitää olla tiptop, ainakin näennäisesti paikallaan, hän paljastaa.

Hän tunnustaa olevansa myös hyvin itsekriittinen ja murehtivansa usein keikan jälkeen, menikö esiintyminen tarpeeksi hyvin.

– Jään miettimään jotain tosi pieniäkin mokia. Joskus tulee puhuttua mitä sylki suuhun tuo. Tai pudoteltua mikrofonia. Mutta se on kaikki inhimillistä. Se on sitä rock’n’rollia, ei niin vakavaa.

Haastattelussa Jonne harmitteli myös, ettei pääse oman keikkansa vuoksi katsomaan idolinsa Guns N´ Rosesin esiintymistä lauantaina Helsinki Live! -festivaalin pääesiintyjänä. Hän pääsi kuitenkin puhumaan Axl Rosen kanssa puhelimessa.

– Meillä on yhteinen tuttava, joten sitä kautta pääsin laulaa lurauttamaan hänelle muutaman Gunnareiden kappaleen puhelimen välityksellä. Hän oli oikein otettu. Hän on mukavan oloinen herrasmies, vaikka kai hänellä, niin kuin meillä kaikilla on sadepäivänsä. Ihmisiähän tässä ollaan, Jonne tuumaa.