Visitor number

Negative songs


Saturday, December 18, 2010

TONIGHT - Next Show - at 9:00 pm, in Kuopio !!!


18.12.10 - Kulttuuriareena 44, Kuopio

Have a great show tonight, guys! ;)

http://www.23hq.com - The Accidental Tourist

Thursday, December 16, 2010

Sunday, December 12, 2010

UsaSuomeksi 10/2010


NEGATIVE — Jonne Aaron

Vuonna 1997 Nirvana-covereita soittava koulukavereista koostuva viidenhengen bändi Negative pystyi varmasti vain haaveilemaan nykyisen kaltaisesta suosiosta. Kovan keikkailun, useiden bändikilpailujen ja demojen kädestä käteen levittämisen jälkeen uurastus palkittiin ja vuonna 2002, Negative sai levytyssopimuksen. Jo ensimmäinen single ”The Moment of Our Love” sulatti yleisön sydämet ja Negative ponkaisi nousukiitoon. Tänä päivänä Negative-bändi koostuu seuraavasta kokoonpanosta: Antti Anatomy bassossa, Jay Slammer rummuissa & lyömäsoittimissa, Jonne Aaron laulu, Larry kitarassa sekä Mr. Snack koskettimissa.
Haastateltavani on Negative bändin solisti sekä keulahahmo ja biisit kirjoittava Jonne Aaron.

Fanit, StreetTeamit, Negative-legioona
Jos Negative on niittänyt mainetta musiikillaan, bändi tunnetaan myös hyvin vahvasta faniporukasta. Voi vain veikata kuinka paljon, pääsääntöisesti naisista ja tytöistä koostuvan fanikunnan todellinen määrä on, mutta lähes jokaisen heidän sydän läpättää pyyteettömästi Negativen ja Jonne Aaronin suuntaan. -Meillä on niin sanottuja StreetTeameja ympäri maailmaa. Esimerkiksi viime syyskuussa, kun teimme viidettä levyämme Neon:ia Los Angelesissa, saivat nämä StreetTeamerit tulla ihan ensimmäisenä kuuntelemaan meidän levyä, Jonne Aaron kertoo ja painottaa samalla faniensa tärkeyttä heidän urallaan. -Olemme nimenneet heidät Negative-legioonaksi. He jaksavat tehdä tuollaista ilman palkkaa vain fanittaakseen tykkäämäänsä bändiä. Se on meille erittäin merkittävä voimavara.
Juuri ennen haastattelua Negative oli ollut keikkailemassa Moskovassa ja Pietarissa. -Mielestäni on tärkeää keikkailla paljon, jotta ihmiset oppivat tuntemaan bändin ja keikkailuhan on se juttu, mitä bändi voi antaa faneilleen, Jonne Aaron toteaa.

Melodisen kaunista musiikkia isoilla kertosäkeillä
Negativen musiikki on niin sanottua emotional rock’n’rollia. -Meille ei oikeastaan ole väliä mihin genreen Negative laitetaan, kunhan nimi on oikein, Jonne naurahtaa. Negativen musiikkia leimaa isot kertosäkeet ja kokonaisuudessaan kauniit hyvin melodiset biisit. Vaikutteita Negative on saanut niin rokista, hevistä kuin popistakin. Negativen keulahahmo Jonne Aaron sanoo, että heille tärkeää on noudattaa seuraavan neljän kirjaimen sanomaa: ”KISS”, Keep it simple stupid.
Jonne Aaron kertoo olevansa koko ajan kuin kissa kuumalla katolla -aistit auki. Eikä ole vaikea uskoa, kun kauniskasvoinen rokkari sanoo pehmeällä äänellään olevansa erittäin herkkä. Rankassa menneisyydessään Jonne Aaron kertoo löytäneensä piilopaikan musiikista. 14-vuotiaana lastenkotiin joutunut teini pakeni elämän raadollisuutta musiikkiin. -Mulle musiikki ei koskaan ole ollut kutienkaan mielikuvituspaikka vaan totta, Jonne Aaron täsmentää. -Biisit kumpuavat jostain sisältä ja kirjoittaessani niitä, mulla on sellainen päiväkirjankirjoittamisfiilis. Biisit kertovat siitä, mitä ihminen kokee ihan tavallisena arkena. Nämä asiat sitten puetaan kauniiksi sanoiksi, mies kertoo.

Neon
Jos Negativen kuuntelee viittä levyä peräkkäin, huomaa bändin kehityskaaren. -Me ollaan saatu kehittyä ja toteuttaa itseämme rauhassa, koska olimme aiemmin pienellä levy-yhtiöllä. Ja kyllä sen kuulee levyltä, että me ollaan kasvettu teinipojista miehiksi. Eihän 27-vuotiaana voi ajatella kuin 15-vuotias, mutta tietysti luovuuden kanssa työskennellessä täytyy olla tietyllä tapaa naiivi ja pitää mielenvapaus, Jonne Aaron huomauttaa.
Negativella on vahva tahtotila valloittaa maailmaa ja päästä Amerikan mantereelle. Tämän vuoksi bändi vaihtoikin levy-yhtiön maailman isoimpaan levy-yhtiöön Warneriin. Vaikka bändi on keikkaillut jo aiempien levyjen yhteydessä muun muassa Euroopassa ja Japanissa, nyt halutaan enemmän. -Maailma on tehty valloitettavaksi. Tärkeintä on vain pysyä kyydissä, Jonne Aaron lausahtaa.
Warnerin kautta Negative sai mahdollisuuden lähteä kokeilemaan jotain uutta. Viime syksynä miehet viettivät kolmisen kuukautta Los Angelesissa levyttämässä uusita levyään Neon:ia. -Oli tärkeää päästä Losiin. Aika Amerikassa avasi silmiä ja toi Amerikkaa lähemmäksi. Koko paikka huokui rocksceneä, Jonne Aaron kertoo.
Amerikan tunnelman voi aistia Neon-levyltä ja Jonne Aaron onkin erittäin tyytyväinen tuotokseen. -Levy on todella hyvä ja onnistunut. Me tehtiin esituotantoa puolitoista vuotta ennen kuin päästiin studioon. Kyllä siinä stressinsietokykyä kysyttiin, mutta nyt voi olla tyytyväinen, mies huokaisee.
Koska Neon-levy on tehty silmällä pitäen uuden mantereen valloitusta, etsii Negative keikkamyyjää Amerikasta. -Ideaalia olisi päästä jonkun isomman bändin kuten Aerosmithin lämppäriksi, Jonne Aaron miettii. -Onhan Aerosmith vähän niin kuin Amerikan Popeda, mies vitsailee.

Nimekäs tuotantotiimi
Negativella oli Amerikassa erittäin nimekäs tuotantotiimi ympärillä mm. Jeff Blue NuMetalin ja mm. Linkin Parkin takaa ja tuottaja Warren Riker (mm. Santana, The Fugees).
Hyvissä ajoin ennen levyttämistä Jonne Aaron vietti tuottaja Jeff Bluen luona kolme viikkoa kirjoittamassa biisejä. Näistä viidestä biisistä Jealous Sky ja End of the Line julkaistiin levyllä.
Alun perin miesten tiet kohtasivat Helsingissä, kun Herra Blue oli kaupungissa levy-yhtiön toimesta, kuuli Negativen biisejä ja innostui bändistä. -Tämä on tällaista sattumien summaa ja yläkerrasta käsikirjoitettua, Jonne Aaron sanoo, mutta mainitsee nopeasti, etteivät hommat suju aina kuin ruusuilla tanssien. Nyt bändi kuitenkin on sattunut seilaamaan onnellisten tähtien alla.

Be Negative!

Negative kotisivut:
http://www.negative.fi/ngt/index
Negative Facebook-sivut
http://www.facebook.com/pages/Negative/23035109280
SusannaSuhonen
http://www.usasuomeksi.com/SusannaSuhonen/Finntown2010-10
http://www.usasuomeksi.com