Visitor number

Negative songs


Friday, November 26, 2010

VOICE - Negativen Jonne Aaron: Välillä elämäni on kuin Forrest Gumpista


Negative-yhtyeen Jonne Aaron vieraili tänä aamuna Radio 957:n Mikko Luopion haastateltavana. Monille artisteille biisejä nykyään tehtaileva muusikko naureskeli ajautuvansa niin vauhdikkaasti tilanteesta toiseen, että elämä muistuttaa välillä Forrest Gump -elokuvaa.

Aaron on tehtaillut kappaleita muun muassa Yö-yhtyeen Olli Lindholmille, Suvi Teräsniskalle sekä Popedalle, hiljattain mies on tehnyt musiikkia pitkän linjan lauluntekijäveteraani Vexi Salmen teksteihin. Laulaja kertoo, että avautuvat tilaisuudet yllättävät usein hänet itsensäkin.

- Välillä tuntuu, että elämä on Forrest Gumpista. Elo on sattumien summaa ja olen tavannut hienoja sekä inspiroivia ihmisiä - kukaan ei ole yksin mitään. Onnistumiset ruokkivat myös uusia onnistumisia - täytyy pitää vain kynä terävänä.

Mies kertoo, että kevyemmän tyylilajin biisien kirjoittaminen on ollut varsin kivutonta. Aaronin mukaan esimerkiksi Rauli Badding Somerjoki -henkinen iskelmärock on tuntunut löytyvän varsin syvältä sielunmaisemasta.

- Kun olen hypännyt perinteisemmän kevyen musiikin pariin, niin ne ensimmäiset viisi ideaa vain tulevat. Totta kai pitää harjoitella sitäkin homma paljon ja ihan kuin muissakin ammateissa, pitää tehdä hemmetisti virheitä menemällä ihan sysimetsään. Sitä kautta tulee sitten onnistumisia.

Lue alkuperäinen juttu tästä (Radio 957)
http://www.radio957.fi/index.php?mw=aamuvieras+jonne%20aaron+seppo%20tanhua+negative+&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cid=16117&cat=1

Radio 957 ja The Voice ovat osa SBS Mediaa
http://www.radio957.fi
http://voice.fi

VOICE - Astrologi teki ennusteen Jonne Aaronin ensi vuodesta – luvassa hurjia tapahtumia


Radio 957:n vieraana käväisi tänään astrologi Seppo Tanhua, joka teki Negativen Jonne Aaronista astrologisen konsultaation syntymäajan perusteella. Miehen mukaan vuonna 2011 tulee muusikolle tapahtumaan huimia asioita.

Tanhuan mukaan Jonnen tähtikartasta on selkeästi huomattavissa miehen luovuus, taiteellisuus ja herkkyys. Jonnella on myös suurta valmiutta käyttää omaa arvomaailmaansa sekä kauneuden tajuaan ja tuoda tätä luovalla tavalla esille. Näihin piirteisiin liittyen Tanhua myös näkee rokkarin ensi vuoden olevan erittäin menestyksekäs.

- Jos ylipäätänsä on mahdollista, että Jonnelle voi vielä tapahtua jotain mullistavaa uran kannalta, sillä hän on saavuttanut jo paljon, niin tuleva vuosi on huikein, mitä elämän varrella voi tulla.

Astrologin mukaan planeettojen asennot ovat ensi vuonna sellaiset, että ne antavat Jonnelle varsinaisen "supervoiman" kaikkeen tekemiseen. Tanhua vinkkaa myös samalla, että muusikon kannattaa myös tulevana vuonna seurata omia kiinnostuksen kohteitaan uskollisesti.

- Pitää pystyä seuraamaan omia innostuksen kohteita ja samalla myös sulkea muita alueita pois. Se on tietysti tylyä joitain tahoja kohtaan. Astrologisesti se neuvo mikä kartalta löytyy, on se että kannattaa kehittää sellaista tylyä asennetta ja keskittää energiaa ehdottomasti enemmän oman sydämen alueelle - jos sitä seuraa, se vie pitkälle.

Jonne vierailee Radio 957 haastateltavana perjantaina, joten silloin kuullaan mitä miehellä itsellään on sanottavana ennusteesta.

Katso alkuperäinen uutinen tästä (Radio 957)
http://radio957.fi/index.php?mw=Jonne%20Aaron+Negative+astrologi+Seppo%20Tanhua&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cid=15980&cat=1

Radio 957 ja The Voice ovat osa SBS Mediaa
http://www.radio957.fi
http://voice.fi