Visitor number

Negative songs


Saturday, March 12, 2011

!!! TODAY at HARJAVALTA, 12.03.2011 - Showtime 00:30


12.03.2011 - Night Factory, Harjavalta
http://www.factory.fi
http://www.harjavalta.fi/overview_of_town_of_harjavalta
http://www.harjavalta.fi/overview_of_town_of_harjavalta/sights_and_attractions
http://www.kotimaassa.fi/index.php?article_id=1100&__from_id__=888

IltaSanomat 05.03.2011 - 06.03.2011 - Täten tunnustan


>>Kyyneleet helpottavat>>
Laulaja Jonne Aaronin mielestä itkemisestä on tullut iän myötä vaikeampaa.

Tommi
elää elämänsä kevättä. On voimavara tehdä töitä veljensä kanssa, mutta en kiellä, etteikö se välillä voi olla myös taakka.

Katri Helena
on ihana ja lämmin ihminen. Hän on vahva nainen sekä määrätietoinen ja rautainen ammattilainen.

Kiertäminen
on jatkunut viime kesästä, jolloin ilmestyi albumimme Neon. Nyt teemme viikonloppuisin Suomen keikkoja. Toukokuussa esiinnymme kolmannen kerran Kiinassa ja heti sen jälkeen Meksikossa.

Noloin tapani
on syödä suu auki. Varsinkin jäätelöä syödessäni tykkään oikein maiskutella. Siitä on tullut sanomista. Olen pyrkinyt kiinnittämään asiaan huomiota, mutta kai se on niin, että mies voi lähteä lähiöstä, mutta lähiö ei lähde miehestä.

Vaatekaappini häpeäpilkku
on ajankohtainen kysymys, sillä teen juuri vaatekaapin kevätsiivousta. Heitän härskisti vaatteista puolet pois, vaikka avovaimo varoittelee, että kohta mieleni muuttuu ja haluaisinkin pitää juuri niitä poisheitettyjä vaatteita.

Minusta piti tulla isona
poliisi tai palomies. Pelasin myös jääkiekkoa, koska ihailin Tommia, joka pelasi A-junioreissa SM-tasolla. Kun täytin 12 vuotta, sain isältä syntymäpäivälahjaksi akustisen kitaran. Juuri niihin aikoihin pelaaminen alkoi mennä fyysiseksi ja alettiin taklata. Löin hanskat tiskiin ja luovutin. Sen jälkeen musiikki vei mennessään.

Uskokaa tai älkää,
olen hyvä kokki. Laitan usein aasialaisia ruokia. Olen intohimoinen ruoanlaittaja, mutta toisinaan laiskanlainen.

En todellakaan osaa
lukea nuotteja. Korvakuulolla ja intuitiolla olen pärjännyt tähän asti.

Sydämeni särkyi,
kun mummu hiljattain kuoli. Menetin erään elämäni tärkeimmistä ihmisistä.

Viimeksi itkin
mummun hautajaisissa. Kyyneleet helpottavat surua ja liikutusta, mutta itkemisestä on tullut iän myötä vaikeampaa. Sen verran pinta kovettuu.

Kadehdin
niitä joilla on selkärankaa huolehtia hyvinvoinnistaan, kuntoilla ja syödä oikein. Itsellä lipsuu koko ajan, varsinkin viime aikoina.

Inhoan
kuolemankovia krapuloita. Kovat krapulat rajoittavat juomistani, mutta silti aina välillä lipsahtaa, kun on liian hauskaa. Silloin kärsitään krapulasta. Kyse ei ole siitä, että minun tarvitsisi marinoida itseäni viinalla, sillä olen aina kärsinyt todella kovista krapuloista yllättävänkin pienellä juomisella.

Haluaisin
käydä kuussa. Se kiehtoo minua. Olen miettinyt, että oliko 60-luvulla todellakin teknologia sillä tasolla, että ihminen kävi Kuussa jo silloin. Nykyteknologialla se on mahdollista, mutta oliko se todella sitä jo silloin - vai oliko kyse kylmään sotaan liittyvästä kisasta siitä, kuka ehtii Kuuhun ensimmäisenä?

http://s216.photobucket.com/albums/cc59/minnieFi/?action=view¤t=Ilta-Sanomat_Liite_532011-1.png
http://www.negative.fi/forum/viewtopic.php?t=8119
http://www.iltasanomat.fi